links logo rechts
Uw vakantiewoning in Tsjechië

Reserveren

Hier vindt u een overzicht van data waarop u de woning kunt reserveren.
Als u direct wilt reserveren klik dan hier

Als u wilt reserveren klikt u op Reserveringsformulier
Na het invullen kunt u het formulier verzenden
.

Huurvoorwaarden

Woning is geschikt voor acht personen (  4 slaapkamers ), Verhuur is gebaseerd per week en loopt van zaterdag tot zaterdag.
U kunt de woning betreden vanaf 15 uur 's middags  en de andere zaterdag dient u de woning weer te verlaten voor 10 uur 's morgens, mits verhuurder anders is overeengekomen met huurder.
Bij aankomst kunt u de sleutel afhalen tegen inlevering van een borg ad. € 150,- (het liefst biljetten van € 20.-)  of 3500 Czk bij de sleutelbeheerder Bohous en Vera Feest en bij hun ook weer inleveren bij vertrek.
De sleutelbeheerder zal met u de woning doorlopen, de meterstanden noteren en bij vertrek controleren of alles netjes is achtergelaten (geen schade enz.).
Tevens vindt dan de verrekening plaats van o.a.:

Schoonmaakkosten   € 50,- voor o.a. wassen beddengoed enz. zijn bij de prijs inbegrepen.

Van u wordt verwacht dat u het huis schoon overdraagt aan de beheerder. Bij problemen of andere dringende zaken dient u altijd contact op te nemen met de sleutelbeheerder. Zie ook de instructie in het huis.
Werkdagen 09.00–19.00 uur bij voorkeur op:

mobielnr: +420728540476
b.g.g.     : +420728130665.

Algemene voorwaarden

Reservering:

Een telefonische, schriftelijke of internet reservering is bindend voor u en ons. De datum, waarop u uw wens tot reservering te kennen geeft wordt boekingsdatum genoemd. De reservering komt tot stand door het ontvangen van het eerste deel van de huursom.

Wij zijn gerechtigd om de reservering te herroepen, indien het eerst verschuldigde bedrag niet binnen de hierboven gestelde termijn is betaald. Het restant van de huursom dient uiterlijk 6 weken voor de dag van de aanvang van de huurperiode in ons bezit te zijn.

Alle wijzigingen o.a. betreffende het aantal opgegeven personen of dagen etc. moeten met de verhuurder worden overlegd. De huurprijs kan alleen door de verhuurder worden veranderd.

Annulering door de huurder:

Indien u annuleert bent u de volgende bedragen verschuldigd:

  • Bij annulering tot 42 dagen voor de dag van aankomst 30% van de huursom

  • vanaf de 42e dag (inclusief) tot de 28e dag van aankomst 60% van de huursom

  • vanaf de 28e dag (inclusief deze dag) tot de dag van aankomst en bij annulering op de dag van aankomst of later 100% van de huursom.

Bij de annulering worden buiten het genoemde percentage geen andere gemaakte kosten vergoed.

Aansprakelijkheid:

Wij zijn niet aansprakelijk in geval van overmacht door buitengewone omstandigheden, zoals oorlog, brand, natuur- en atoomrampen, watergebrek door droogte, extreem slechte weersomstandigheden, slechte wegen, verboden van de overheid en onverwachte bouw- en of herstelactiviteiten van overheid of gemeentewege.

De verhuurder is niet aansprakelijk  voor eventuele schade aan eigendommen van de huurder.Update:30-01-2018